Η Εταιρεία - CAI Pharmaceuticals - Ελληνική φαρμακευτική εταιρεία
 

CAI PHARMACEUTICALS


Η CAI Pharmaceuticals είναι μια Ελληνική φαρμακευτική εταιρεία αντιπροσώπευσης διεθνώς καταξιωμένων brands στον τομέα της επιστημονικής αισθητικής και των βιοτεχνολογικών προϊόντων.

Η CAI Pharmaceuticals θεμελιώνει την παρουσία της διαθέτοντας στην αγορά άριστης ποιότητας προϊόντα που διακρίνονται για την ασφάλειά τους.

 

Με κινητήριο δύναμη και ισχυρό πλεονέκτημα την πολύχρονη εμπειρία των βασικών στελεχών της στον φαρμακευτικό τομέα και στον χώρο της διαφήμισης, θέτει τα θεμέλια για μια υψηλού επιπέδου παρουσία στην φαρμακευτική αγορά και την αισθητική ιατρική εξασφαλίζοντας την αποκλειστική συνεργασία με παγκοσμίως αναγνωρισμένες εταιρείες.

Το έμψυχο δυναμικό της CAI Pharmaceuticals αποτελεί τον πυρήνα της. Η διαρκής εκπαίδευση και γνώση της αγοράς, η αξιοπιστία και η αγάπη για καινοτόμες πρωτοβουλίες, δημιουργούν τις βάσεις για σίγουρη επιτυχία στις υψηλές απαιτήσεις του τομέα δράσης.

 

Οι δημιουργοί της CAI Pharmaceuticals χαράσσουν την στρατηγική από κοινού με τους επιστημονικούς συνεργάτες τους.

Καταξιωμένοι δερματολόγοι, πλαστικοί χειρουργοί καθώς και ερευνητές της φαρμακευτικής, συμπράττουν για να προσφέρουν τα μέγιστα πάντα με κύριο γνώμονα όλους εσάς.

Η CAI Pharmaceuticals εδραιώνει την εκκίνηση της με κύριο ‘’κεφάλαιο’’ την πρωτοπορία και την αφοσίωση της σε καινοτόμα φαρμακευτικά σκευάσματα και καλλυντικά της νέας γενιάς.

Με επίκεντρο τον άνθρωπο και την αέναη αναζήτηση του για την διατήρηση της υγείας, της νεότητας και της ομορφιάς η CAI Pharmaceuticals αναπτύσσει υπεύθυνη επιχειρηματική δραστηριότητα.

 

Η CAI Pharmaceuticals προσβλέπει συνεχώς σε νέες συνεργασίες στον ιατρικό και στον φαρμακευτικό χώρο με ανθρώπους και εταιρείες που ασπάζονται την ίδια φιλοσοφία και μοιράζονται το ίδιο πάθος για την δημιουργία και ανεύρεση καινοτόμων προϊόντων.

Η αναζήτηση νέων συνεργασιών στον χώρο των φαρμακευτικών προϊόντων και της κοσμητικής ιατρικής έχει γνώμονα την σύμπλευση με πρωταγωνιστές την έρευνα και την τεχνολογία αιχμής.