Η Εταιρεία - CAI Pharmaceuticals - Ελληνική φαρμακευτική εταιρεία
 

CAI
PHARMACEUTICALS


Η CAI Pharmaceuticals είναι μια ελληνική φαρμακευτική εταιρεία, με έδρα την Αθήνα. Είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος διεθνώς καταξιωμένων προϊόντων στους τομείς της Αισθητικής Ιατρικής και της Βιοτεχνολογίας, σε Ελλάδα και Κύπρο.

Με επίκεντρο πάντα τον άνθρωπο και την διαρκή αναζήτησή του για την διατήρηση της υγείας, της νεότητας και της ομορφιάς, η CAI Pharmaceuticals, ασκεί υπεύθυνη επιχειρηματική δραστηριότητα, παρέχοντας στην ιατρική κοινότητα υψηλών προδιαγραφών σκευάσματα, που τεκμηριώνονται με επιστημονικά δεδομένα.

Από την ίδρυσή της, το 2015, έχει θέσει ως ύψιστη προτεραιότητα την ποιότητα των προϊόντων της, γι’ αυτό και η σφραγίδα της CAI Pharmaceuticals αποτελεί σήμερα εγγύηση καινοτομίας, ασφάλειας και αποτελεσματικότητας.

Η επωνυμία CAI προέρχεται από τα αρχικά των ιδρυτών της εταιρείας, υποδηλώνοντας την αγάπη και την αφοσίωση με την οποία «χτίστηκε» και λειτουργεί, έχοντας πάντα το βλέμμα στραμμένο προς το μέλλον.

Διεθνείς Συνεργασίες


Με «εχέγγυο» την πολυετή εμπειρία των βασικών στελεχών της στη φαρμακευτική αγορά, στο μάρκετινγκ και στο χώρο της διαφήμισης, η CAI Pharmaceuticals, έχει εξασφαλίσει αποκλειστικές συνεργασίες με παγκοσμίως αναγνωρισμένες εταιρείες, για τη διάθεση πρωτότυπων προϊόντων σε Ελλάδα και Κύπρο, εδραιώνοντας μια δυναμική παρουσία στη φαρμακευτική αγορά και στο χώρο της Αισθητικής Ιατρικής.

Ακολουθώντας τροχιά ανάπτυξης, προσβλέπει συνεχώς σε νέες συνεργασίες με εταιρείες που έχουν παράδοση στην έρευνα και την ανάπτυξη φαρμακευτικών προϊόντων, με στόχο την επέκταση του χαρτοφυλακίου της, εμπλουτίζοντάς το με νέα πρωτοποριακά προϊόντα.

 

Κορυφαία προϊόντα


Με τη στρατηγική της να εστιάζει στην πρωτοπορία, τα καινοτόμα φαρμακευτικά σκευάσματα και τα φαρμακευτικά καλλυντικά νέας γενιάς, η CAI Pharmaceuticals, αποτελεί σήμερα τον αποκλειστικό αντιπρόσωπο για την Ελλάδα και την Κύπρο δύο κορυφαίων ενέσιμων σκευασμάτων στον τομέα της Αισθητικής Ιατρικής, που διαθέτουν δίπλωμα ευρεσιτεχνίας: του Yvoire® και του Jalupro®.

Παράλληλα, το πορτφόλιό της περιλαμβάνει μία ευρεία γκάμα άλλων, υψηλής ποιότητας, προϊόντων που εφαρμόζονται στην Αισθητική Ιατρική.

Όμως, η CAI Pharmaceuticals δεν σταματάει εδώ.


Μέσω αποκλειστικών συνεργασιών, διαθέτει στην Ελλάδα και την Κύπρο πρωτοποριακά μηχανήματα εστιασμένων υπερήχων (HIFU) για εφαρμογή στη Γυναικολογία, μηχανήματα Αισθητικής Ιατρικής, καθώς και ολοκληρωμένα χειρουργικά εργαλεία για λιποραναρρόφηση - λιπομεταφορά.

Στο e-shop της διατίθενται προϊόντα που απευθύνονται στον τελικό καταναλωτή, όπως συμπληρώματα διατροφής, μηχανήματα Αισθητικής (για χρήση στο σπίτι) και άλλα καλλυντικά προϊόντα.

Η CAI Pharmaceuticals θεμελιώνει την παρουσία της παρέχοντας άριστης ποιότητας καινοτόμα προϊόντα, με τη φιλοσοφία της να βασίζεται σε μία απαράβατη αρχή: να είναι αποδεδειγμένη η ασφάλεια και η αποτελεσματικότητά τους. Στο πλαίσιο αυτό, όλα τα προϊόντα, που αντιπροσωπεύει, πέραν των επιστημονικών δεδομένων που τα συνοδεύουν, υπόκεινται προηγουμένως σε ιδίους ελέγχους και δοκιμές από ερευνητές συνεργάτες της.

 

Δίκτυο συνεργατών


Πυρήνα της CAI Pharmaceuticals αποτελεί το έμψυχο δυναμικό της, το οποίο μέσα από διαρκή εκπαίδευση και διερεύνηση της αγοράς, είναι σε θέση να αναγνωρίζει τις ανάγκες τις ιατρικής κοινότητας και να της προσφέρει τις πλέον αξιόπιστες λύσεις, με τελικό αποδέκτη τους καταναλωτές.

Παράλληλα, το ευρύ δίκτυο των πιστοποιημένων επιστημονικών συνεργατών της (πλαστικοί χειρουργοί, δερματολόγοι, γυναικολόγοι, ερευνητές της ιατρικής), αποτελεί εγγύηση για την ασφαλή και αποτελεσματική εφαρμογή των προϊόντων της, μέσα από ορθές επιστημονικά προσεγγίσεις.

Όλοι οι συνεργάτες της CAI Pharmaceuticals αποτελούν αναπόσπαστο κρίκο της αλυσίδας που οδηγεί στην εκπλήρωση του οράματός της:

Να αποτελέσουμε στο χώρο της ομορφιάς και της αντιγήρανσης, μια ηγετική παρουσία, με πρωτοποριακές, ποιοτικές, ιατρικές θεραπείες, προσανατολισμένες πάντα στον άνθρωπο και τις ανάγκες του.

ESHOP