Καριέρα - CAI Pharmaceuticals

Καριέρα

Στείλτε μας το βιογραφικό σας!


Η επιτυχημένη πορεία της CAI Pharmaceuticals οφείλεται κατά κύριο λόγο στους εργαζομένους της. Η συνεχής ανάπτυξη είναι προτεραιότητά μας και είμαστε σε διαρκή αναζήτηση επενδύοντας σε νέους συνεργάτες εστιάζοντας στην εκπαίδευση τους και στην εξέλιξή τους.

Εάν είστε ταλαντούχοι, οργανωτικοί, ομαδικοί και αναζητάτε ευκαιρίες εξέλιξης και προόδου, υποβάλετε την αίτηση συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα και στείλτε μας το βιογραφικό σας.


Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα υποβολής του βιογραφικού σας.


  Επισυνάψτε το βιογραφικό σας

  Επισυνάψτε συνοδευτική επιστολή

  Η εταιρεία «CAI PHARMACEUTICALS Ι.Κ.Ε.», θα αποθηκεύει τα δεδομένα που παρέχετε προκειμένου να επικοινωνήσουμε μαζί σας.

  Αν τσεκάρετε το παρακάτω κουτί επιτρέπεται να αποθηκεύσουμε τα δεδομένα που υποβάλετε ή έχετε ήδη υποβάλει προκειμένου να επικοινωνήσουμε μαζί σας για τις τρέχουσες ή μελλοντικές προσλήψεις.

  • Τα προσωπικά δεδομένα που υποβάλετε και τα οποία κρατούνται από εμάς θα αποθηκευθούν με ασφάλεια από εμάς, για τρία, (3), έτη και μετέπειτα θα διαγραφούν.

  • Οποιαδήποτε στιγμή μπορείτε να ζητήσετε τη διαγραφή των προσωπικών σας δεδομένων ή να ζητήσετε πληροφορίες γι’αυτά στέλνοντας mail στην ακόλουθη διεύθυνση, info@cai.gr

  • Αν θεωρείτε ότι δε γίνεται σωστή χρήση των δεδομένων σας μπορείτε να υποβάλετε παράπονο στην Ελληνική Αρχή για την Προστασία των Δεδομένων (dpa.gr)

  • Θέλετε να επισκεφτείτε την αναλυτική Πολιτική Απορρήτου της ιστοσελίδας μας καθώς και τους όρους χρήσης; Πατήστε, (ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ)